How many days left….

**sticky mode entry until our wedding day. scroll down for latest post.**

When is my wedding

OH NO!!

I’m running out of time!!

Advertisements

7 comments on “How many days left….

  1. akum..wow..dah nak kawin makcik eh..haha..eliz…sory..rasenyer aku x dapat hadir majlis kenduri ko…aku kene jd driver parent aku g kenduri kahwin best fren diorang…sory sgt..aku igt mmg nak datang…erm..by the way..wish u happy pengantin baru…buat anak ramai2..hehehe..

  2. alaa…kna jadi driver pulak…baru igt nk wat mini reunion…xpe la, nt aku suh Gendit makankan utk ko ek..time kasih byk2 doakan kitowg..pasni kitowg tunggu majlis ko lak..agak2 bila la tu ek…hehe..

  3. hehehe…insyaallah..masanyer akan tiba…lu tungguuuuuu jer kad kahwin dari aku..huahua…xplan paper lagi..fokus study…x mcam ko…ko dah abis study…bila aku dah abis study nnt bleh la citer pasal kahwin eh..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s