Biggest hits

Salam…

Dalam sejarah 2 tahun 6 bulan saya membela blog kesayangan saya ni, hits yang paling tinggi cuma sampai 81 hits jer sehari..That was back in December 2008..setahun lebih dah..sejak tu, tak ramai pun yang view blog  saya ni..memang patut la kan, jarang update.. however, since the past 2 days,  somebody is eyeing on my blog over time.. Tak percaya? tengok blog stats ni..

see? almost 100..

Iye, dekat 100..

Seorang blogger famous terhebat mungkin akan berkata:

“baru nak cecah 100…blog aku, tak payah update pon boleh cecah 100 jutalion hits tauuu…!”

Memang la..nama pun terhebat kan.. Tapi, ini blog ElizSue.. Dengan mengambil kira ciri-ciri blog syok sendiri dengan isi yang kurang berinfomatif begini, siapa aje yang nak baca kan? Paling banyak pun, kawan-kawan sekolah je la.. Silent readers? Followers? Entah…ada ke?

Hampir setiap entri saya dibaca.. Maknanya, orang tersebut mempunyai masa yang cukup banyak untuk view satu persatu entri mengarut saya.. Haha..terima kasih ye sang pembaca senyap…  (Psst..sang pembaca senyap, lama surfing? bos tak ade eh..?)

Hurmm..saya tak kesah pun berapa banyak hits pun dalam blog saya ni..bukan saya letak nuffnang ke, google adsense ke.. Cuma persoalannya sekarang, siapakah orangnya?

Advertisements

2 comments on “Biggest hits

  1. it’s not me. hahahahaha…
    mungkin one long lost friend ingin catch up tentang kamu. hehehe…
    or mungkin dia hanyalah seorang pembaca yang merasakan kehidupan kamu adalah menarik (hahaha. pernah di satu ketika saya membaca blog seseorang utk setiap entrinya ke belakang kerana dia adalah blogger yang menarik. hehehe…)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s