Kemerdekaan yang menyedihkan…

Salam..

Alhamdulillah…exam mode dah berakhir..tinggal nak tunggu result je..mungkin bulan 7 nanti..berdebarnya hati saya…paper 350CT dan 340CT sangat-sangat la mencabar…SUSAAAAAAAAAAAHH SANGAT..banyak yang kosong-kosong tak tau nak jawab apa…huk huk…rasa sangat sedih…

“kenapa final exam 70%?”

“kenapa mesti soalan susah macam tu??”

“kenapa dah baca banyak-banyak kali tapi tak masuk otak jugak???”

“kenapa??? kenapa???”


haihhh… saya tak dapat nak tahan dari melepaskan seberat-berat keluhan…bukan menyesal, tapi terkilan.. kalau masa exam Year 2, rasa ini cuma ada pada paper 210CT Advanced Programming…tapi kali ni, semua 4 paper saya rasa macam ni…rasa macam gelap je masa depan…hurmmm…

.

.

.

Tak nak cakap pasal exam lagi la.. +__+

Advertisements

4 comments on “Kemerdekaan yang menyedihkan…

  1. mungkin bende last mmg mcm ni kot.aku lagi la..xdtg final presentation.org present kol10 ..aku kol 5ptg baru submit.secare technicalnye kami gain mark from the presentation.dan secare technical nye aku NO MARKS.letih uii klo kene repeat.

    eh tujuan aku ckp bende kt atas adelah..on the bright side..atleast ko buat & kompem dpt marks kan 😀 mari same2 doa kiter lulus & grad same2 yeh. Batu Pahat boleh! haha

  2. pehhhh…camne leh jadi camtu…seram kan?? kan?? sbnrnya kan, masa present fyp aku pun disaster gak…system aku kna sawan gedik, xleh nk run..boleh navigate jer tp core function x jalan…sms xleh send and receive..nasib baik 1st SV aku yg fully responsible bg markah dah tgk system yg ok tu smlmnya..n nasib baik gak dier fhm…tp xtau la kan…hurmmmm…haha..answer booklet final exam aku byk rongak ko…mcm jwb exam bahasa arab masa skolah agama dulu2 tu…hehehe..

    ye, marilah kite berdoa bersama2…majulah TIGS!! (eh, tetiba TIGS..hehehe)

  3. huhu..lmbt plak aku bc post ko kali ni.almaklum la.i bz u..siapkan segala tesis.bygkan last week bru abis testing.then last week gk aku terbang ke bangi hntr draft cpt2 kt sv trchinta sbb ofis fac ckp by dis may tak dpt result viva=presentation lg means dat aku akan konvo la nx yr…bkn dis yr..huhu..so pasrah jek la ni…=(

    so aku sgt paham perasaan ko.smua student akan jd bnda2 cmni..and 1 more thing is,rs2 lecturer ko tak kejam.aku tutor dlu baik sey.nnti time kiteorg meeting bgtau result student kiteorg study gk performance students ms sem2 lepas.takde la smpai bg fail.unless klo student tu deserve to be fail.hehe..err..tp sv aku??errr…huawaaaa…hope dia ok la dgn draft aku tu…so jgn risau sgt la k.bnda da lps.n congrats kt korg smua yg da abis blaja!!yeahaaa….[bile la turn aku nk abis blaja ni…haha]

  4. hehehe…mcm la aku rajin update blog pon ned…hehehehe…

    dasat ar ko…mmg btul2 superwoman..siyes, aku x mampu nk jadi segagah ko..for sure dah nangis2 ngadu kt mak aku x sgup nk truskan..huahahaha…pasal paper tu hr tu aku dgr2 cuma 2-3 org je yg lulus…aduiyai, ntah termasuk ke x aku dlm 2-3 org tu..hrp2 lulus la..camne pun, aku get ready jer la..ape pun result tu dtg nt..tu la hasil usaha aku selama ni..hehehe..terang2 aku byk main..hehehe.. eh, bukan ko pun dah nak abis ker?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s