Wayang kulit kontemporari

Salam….

Bosan la..

Aktiviti saya selepas musim raya ni tak berapa menarik..

MAKANINTERNETSTUDY TIDURMAKAN INTERNETTIDURMAKANINTERNET – TIDUR

(alamak..study sekali jer?)

Mula-mula memang la rasa seronok, tapi bila dah selalu sangat, rasa otak tak “berkerja”..Lemau~

Ah…cerita lain lah..

Hurmm….

Haa! Pernah dengar lagu Lenka? (kenal ke Lenka? hehe…) Tajuk lagu dia, Trouble is a friend…

Saya suka.

Dah tengok video clip lagu tu?

Saya dah.

First time saya tengok video clip dia, saya rasa bangga pun ada, terkilan pun ada…Kenapa saya cakap macam tu, jom kita tengok dulu video clip lagu Trouble is a friend ni..

Habis….

Ok, dah tengok kan? Agak-agak boleh faham tak kenapa saya kata bangga tapi terkilan..Yela, bangga sebab video clip tu berkonsepkan “wayang kulit kontemporari”..(suka-suka saya je tambah “kontemporari”..hishh) dan penyanyi tu pula artis luar negara.. Tapi yang saya terkilan, artis Malaysia bukannya nak buat macam Lenka ni..tapi sibuk nak tiru video clip Beyonce la, Justin Timberlake la…hurmmm….

Oh! dah pukul 1.28 a.m..

Saya nak tidur.

Nite nite!